Palma Aquarium Majorka
-
- 4
- Imię: Ewa
- Has thanked: 515 times
- Been thanked: 180 times
Palma Aquarium to podobno największe akwarium morskie w Europie. Posiada też zbiorniki słodkowodne i Big Blue, Rekinarium z kilkoma sporymi rekinami, płaszczkami i wieloma innymi rybami. Dla fanów morszczaków bardzo polecam. Ja niestety nie rozumiałam co oglądam, ale i tak było fajnie
Wrzucam trochę zdjęć. Mam sporo filmów, ale muszę się nauczyć montować film, żeby go udostępnić. To trochę potrwa, bo zaczynam od zera. Nie wiem czy mogę wrzucać tyle zdjęć. W razie czego proszę o wyrzucenie części.

Ostatnio zmieniony czwartek 23 cze 2022, 15:27 przez eva, łącznie zmieniany 1 raz.
- Poranna Witaj Zmiano
- 4
- Has thanked: 131 times
- Been thanked: 29 times
Aksolotle najładniejsze.
Kiedyś. Nie ma takiego dnia tygodnia.
-
- 4
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 9 times
@eva w jakiej cenie są wejściówki ? To był wyjazd z oferty biura czy samodzielnie (mam na myśli wyjazd do akwarium w Palma Majorka nie na samą Majorkę
)?

Ostatnio zmieniony czwartek 30 cze 2022, 06:43 przez jarks, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- 4
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 47 times
Podejrzewam, że przy okazji pobytu tam. Ja kiedyś będąc w Lizbonie na finale LM mojej ukochanej drużyny odwiedziłem tamtejsze oceanarium 
Wysłane z mojego SM-A336B przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego SM-A336B przy użyciu Tapatalka
-
- 4
- Imię: Ewa
- Has thanked: 515 times
- Been thanked: 180 times
@jarks Ceny różnią się zależnie ile osób, w jakim wieku, jaki dzień etc. Poniżej link.
https://tickets.palmaaquarium.com/en/
Byłam przy okazji pobytu na Majorce. Wtedy chyba najwygodniej. Sam dojazd do Palmy jest prosty z każdej części wyspy, bo nie jest ogromna
Dojazd komunikacją miejską jest. Ja akurat byłam z biurem bo cena za dojazd plus wejście była podobna. Ale nie byłoby problemu, gdyby ktoś chciał sam się dostać. W dni powszednie w czerwcu nie było tłoku w Palma Aquarium, natomiast nie wiem jak w wakacje, weekendy.
Jeśli jedzie się z biurem na Majorkę to warto zapytać o możliwość i cenę wycieczki do Palma Aquarium. U mnie nie było w ofercie początkowo, ale wyczarowali. Jak wspomniałam cena może być podobna, a transport bezpośredni klimatyzowanym autokarem. Komunikacją miejską trzeba by jechać do Palmy, a potem w Palmie drugim autobusem do Aquarium. Też nie jest to zbyt skomplikowane, tylko z angielskim u Hiszpanów może być różnie.
https://tickets.palmaaquarium.com/en/
Byłam przy okazji pobytu na Majorce. Wtedy chyba najwygodniej. Sam dojazd do Palmy jest prosty z każdej części wyspy, bo nie jest ogromna

Jeśli jedzie się z biurem na Majorkę to warto zapytać o możliwość i cenę wycieczki do Palma Aquarium. U mnie nie było w ofercie początkowo, ale wyczarowali. Jak wspomniałam cena może być podobna, a transport bezpośredni klimatyzowanym autokarem. Komunikacją miejską trzeba by jechać do Palmy, a potem w Palmie drugim autobusem do Aquarium. Też nie jest to zbyt skomplikowane, tylko z angielskim u Hiszpanów może być różnie.