Doniczkowiec jest - sprzedawany na Niemcy.
Na Polskę nie starcza.
Druga sprawa - podupadła hodowla dodatkowo .
Też czekam już dłuższy czas.
Rurecznik woreczkowany
-
- 4
- Imię: Ewa
- Has thanked: 515 times
- Been thanked: 180 times
@Jarzy ja już nie chcę hodować więcej robaków. Nie bardzo lubię robaki
Do nicieni bananowych już się przyzwyczaiłam, mają swoją półeczkę. W reszcie domu wolałabym nie mieć robaków. Rybkom robię jeszcze artemię, więc nie mam konieczności. Ale od czasu do czasu przydało by się urozmaicić menu Doniczkowcem. Poza tym jestem po prostu ciekawa dlaczego Doniczkowiec tak nagle znikł.

- Fruttidimare
- 4
- Imię: Przemek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
na zime zawsze znikał kwestia tego że jedna z największych firm produkująca żywy pokarm nie ma miejca w hali i po prostu hoduje go na zewnątrz tak przynajmniej twierdziła pani z którą rozmawiałem przez telefon.
hodowla tego jest naprawdę prosta i można to robić w litrowym pojemniku po lodach (dodatkowy profit że trzeba ten pojemnik najpierw opróznić z pierwotnej zawartości

- Fruttidimare
- 4
- Imię: Przemek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
@Miro Zwierzęta przewożone na teren UE spoza terenu wspólnoty muszą mieć specjalne papiery od weta wątpię żeby opłacalne było transportowanie i badanie robali z Ukrainy a bez papierków KAS nie przepuści
-
- 4
- Imię: Tomasz
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 25 times
Robale idą ze wschodu - od dawna , ich aktualna cena to brak dostaw ze wschodu *2 cena naszych krajowych. Po prostu. Od tubifexu , ochotki i Szklarki chyba - wschód.
Doniczkowiec jest - ale na zachód, od dawna wysyłany , lepsza cena, dla Polski zostaje brak. Ja od czasu do czasu dostaje. Jednak
I żeby nie było wschodnie robaki są lepszej jakości , świeższe, czystsze i dorodniejsze.
Co do papierów i papierologii - bla bla bla bla bla. Przez granicę przechodzi wszystko co ma przejść.
Doniczkowiec jest - ale na zachód, od dawna wysyłany , lepsza cena, dla Polski zostaje brak. Ja od czasu do czasu dostaje. Jednak
I żeby nie było wschodnie robaki są lepszej jakości , świeższe, czystsze i dorodniejsze.
Co do papierów i papierologii - bla bla bla bla bla. Przez granicę przechodzi wszystko co ma przejść.