Oczywiście super jakość wykonania (powiem, że nawet lepsza niż płyta v1.0 która była wykonana przez rodzimą firmę):
Teraz zacznie się zabawa

Piasek jest tylko babka przeniosła go na tył baniakaJarzy pisze:[mention]SHARK[/mention] Ło panie! Tego piasku to prawie nie masz! Dałbyś z 3-5cmPosłuchaj Seba Holcera. Cyt."DSB, co to kur... wybuchnie czy co?" :> Strefy beztlenowe pierdu pierdu.
He, he
A wypożyczasz :p ?Jarzy pisze:[mention]SHARK[/mention] Polecam brzydala. Jest fajny. Wiem,bo mam! XD Aiptasii chyba nie mam,więc nie wiem czy je szamie. Wydaje mi się,że w Acroporze mają osobne akwaria do szkolenia zwierzątek w żarciu aiptasii. Swojego brzydala kupiłem,bo mi się strasznie podoba. Polecam! Żadnego korala nie tknął. Mam też 2 krewetki kuenkhali,ale nie wiem czy będą robić to co trzeba. Berghia Ci odpada,bo ryby zeżrą. Briareum brązowe chyba z powodu za małej ilości światła. U siebie też mam na ścianie od komina i jest wyraźnie inne niż to na skalę czy dnie. Polecam ładować litrami jod tak 1kropla/100l codzienne jak jest ciemno. Tylko zadbaj o poziom wapnia.