Ale... Jakiś czas temu kupiłem coś, mocno zresztą reklamowane przez znaną dostawczynie pokarmów i ryb afrykańskich, co nazywa się "Artemia Paste" i jest produktem niemieckiej (w zależności od poglądów politycznych to dobrze lub źle

Dzięki za informację, przymierzam się do napisania posta o ślimakach-filtratorach. Może być przydatneTomek B. pisze: ↑środa 18 wrz 2024, 12:09 "Artemia Paste" i jest produktem niemieckiej (w zależności od poglądów politycznych to dobrze lub źle) firmy StreamBiz. Małą grudkę tego g... nakleja się na szybę i ryby maja to jeść. Fakt, jedzą, atrakcyjne to jest bardzo, ale równocześnie większa część tejże grudki rozpływa się w postaci mgły nieuchwytnej dla czegoś większego niż świeżo wykluty narybek Danio rerio
.
Ja tam dobrze wspominam ten pokarm, razbory borneańskie zajadały, aż miło. I z czosnkiem był.Tomek B. pisze: ↑środa 18 wrz 2024, 12:09 ...
Ale... Jakiś czas temu kupiłem coś, mocno zresztą reklamowane przez znaną dostawczynie pokarmów i ryb afrykańskich, co nazywa się "Artemia Paste" i jest produktem niemieckiej (w zależności od poglądów politycznych to dobrze lub źle) firmy StreamBiz. Małą grudkę tego g... nakleja się na szybę i ryby maja to jeść. Fakt, jedzą, atrakcyjne to jest bardzo, ale równocześnie większa część tejże grudki rozpływa się w postaci mgły nieuchwytnej dla czegoś większego niż świeżo wykluty narybek Danio rerio
. Fantastyczny sposób na podniesienie poziomu fosforanów bez potrzeby zakupu specjalistycznych nawozów. Nigdy więcej!