@cinek1916 wiem że przez długi czas będziesz miał z tego frajdę. Ty już 2 lata masz tą frajdę

Teraz tylko do celu ... i garb wyrośnie

Wczoraj na fb widziałem, że dziewczyny po zamknięciu roksy zakładają zbiórki między innymi na ZUS więc dostaną zastrzyk gotówki na moją operację
Spoko. Nie są teraz potrzebne
Aaa to Twoim marzeniem jest porządna przepuklinacinek1916 pisze: Ruszyło ale to dopiero sam początek.
Teraz ściana, następnie rozpruć całą łazienkę, wyprowadzić wodę i kanalizację, położyć płytki (jakieś 35m2). W międzyczasie malować wolne kawałki posadzki.
Następnie przenieść akwaria i docieplić drugą ścianę. Wtedy nadejdzie czas na regały, wyczyszczenie i prawdopodobnie przeklejenie akwariów. Później już z górki bo zostanie tylko rozprowadzenie elektryki, rur z wodą do podmian i kanalizacji.
No i głupoty jak jakiś większy zlew, kawałek blatu roboczego, zamrażarka na jedzenie, szafki wiszące na hodowlę artemii, ze 2 zbiorniki koło 1000l na wodę do podmian...![]()
Tak sobie teraz myślę, że chyba niepotrzebnie postawiłem tę ścianę bo już mi miejsca zaczyna brakować. Na rysunku tak fajnie to wszystko wyglądało
Czysty nie, trochę stali też się przyda
Jak Feniks z popiołów...AquaDreams pisze: ↑niedziela 01 gru 2024, 09:40 "Czysty beton" ? to ciekaweNie tak dawno robiłem testy ICP ze środowiska wodnego w którym bylo użyte sporo cementu CX5 i .. to czyste nie jest
![]()
Cinek wróci ...![]()