Rękawice długie do akwarium
-
- 4
- Imię: Ewa
- Has thanked: 515 times
- Been thanked: 180 times
Niestety, mimo że uwielbiam moczyć ręce w akwarium, moja skóra nie znosi tego zbyt dobrze. Czy ktoś z Was ma może taki problem i mógłby polecić DŁUGIE, do łokcia, rękawice bezpieczne dla fauny (do zanurzania w wodzie)? Krótkie bez problemu można znaleźć, ale dłuższe potrzebne. Może ktoś z Was używa?
-
- 4
- Imię: Borys
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 49 times
Zgadza się. Ja używam dokładnie tych:GrandeOW pisze:Chyba [mention]SHARK[/mention] kiedyś coś takiego pokazywał. Coś mi się tak kojarzy, ale jeśli się mylę to przepraszam.
https://allegro.pl/oferta/rekawice-ryba ... 9485219211
-
- 4
Bardzo Wam wszystkim dziękuję
Już byłam trochę podłamana dermatologicznym efektami mojego hobby. A nie jestem w stanie nie pchać rak do wody 
@Jaśmina Te weterynaryjne nie powinny chyba nic wydzielać do wody? Próbowałaś może?

@Jaśmina Te weterynaryjne nie powinny chyba nic wydzielać do wody? Próbowałaś może?
- Nanakamado
- 4
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 10 times
Zasadniczo nazwa rodzajowa po polsku to żmijogłowowate ale wężymordy brzmi lepiej 
Cieszę się z tego tematu i chyba też się wyposażę w takie weterynaryjne, bo jednak akwarystyka z atopowym zapaleniem skóry jest trudna.

Cieszę się z tego tematu i chyba też się wyposażę w takie weterynaryjne, bo jednak akwarystyka z atopowym zapaleniem skóry jest trudna.
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Wszechświat Ponownie I Rebutuj +++
-
- 4
Przetestowałem rękawice.
Te: https://allegro.pl/oferta/rekawice-ryba ... 9485219211 są dla mnie za sztywne, trudno mi by było coś w nich robić (zwróciłam bez problemu).
Weterynaryjne dają się używać. Lepiej w nich czuć co się robi. Nie są tak idealne jak krótkie gumowe, ale nie jest źle. Zdziwiło mnie to, że mimo, że wkłada się je m.in. do końskich zadków, to wcale nie są takie wytrzymałe. Może wyjść z tego nieciekawa historia jeśli się jest weterynarzem na prowincji
Te: https://allegro.pl/oferta/rekawice-ryba ... 9485219211 są dla mnie za sztywne, trudno mi by było coś w nich robić (zwróciłam bez problemu).
Weterynaryjne dają się używać. Lepiej w nich czuć co się robi. Nie są tak idealne jak krótkie gumowe, ale nie jest źle. Zdziwiło mnie to, że mimo, że wkłada się je m.in. do końskich zadków, to wcale nie są takie wytrzymałe. Może wyjść z tego nieciekawa historia jeśli się jest weterynarzem na prowincji

-
- 4
@boro1 te też fajne, typowo dla akwarystów. Chyba są bardzo podobne do weterynaryjnych, albo nawet takie same. Cieszę się, że coś takiego istnieje, bo dzięki temu od tygodnia mnie ręce nie swędzą, a pchać je mogę nieustannie do akwarium.