O kurczę , ale mi smaka na spotkanie zrobiliście . Ale niestety pracuję do 23.45.
A bym Wasze twarze zobaczyła...
Spotkania naszego Forum
-
- 4
- Imię: Arkadiusz
- Been thanked: 6 times
Powiedzcie jaka jest decyzja, czy robimy spotkanie u mnie czy we wcześniejszej lokalizacji. Jeśli spotkanie miało by być u mnie muszę wcześniej o tym wiedzieć, są nie na ostatnią chwilę, i proszę o max 10 osób( pandemia i te sprawy, nie chce żeby ktoś potem miał jakieś ale, bo różnie bywa). Bardzo proszę o odpowiedź do wtorku.
-
- 4
- Imię: Tomek
- Been thanked: 69 times
@Lilek pomysł na plener jest bardzo fajny, ale ja z uwagi na konieczność dojazdu samochodem odpadam. Mam nadzieję że uda mi się innym razem. Decyzji za pozostałych nie podejmę.
Ja akurat pi razy oko wiem gdzie Coś szukać
ale pozostali może nie wiedzą, a to wydaje mi się że jest dość ważne, bo z centrum jest kawałek.
A z innej beczki. Czy ktoś z osób, które wybierają się na spotkanie ma może na zbyciu kolanko, a najlepiej 2szt. do deszczownicy (tej większej). Wymiar zewnętrzny wyjścia z filtra (Turbo 2000) to ~20mm (19,8mm wg suwmiarki). Czyli wewnętrzna średnica szerszej części kolanka powinna mieć te 20mm. Jakby ktoś miał to chętnie odkupię. Towar nie jest zbyt wartościowy, więc nie wpisuję go do działu giełda, bo jeździć za nim po całej Warszawie specjalnie nie zamierzam, a tak przy okazji na spotkaniu możemy pohandlować.
Ja akurat pi razy oko wiem gdzie Coś szukać

A z innej beczki. Czy ktoś z osób, które wybierają się na spotkanie ma może na zbyciu kolanko, a najlepiej 2szt. do deszczownicy (tej większej). Wymiar zewnętrzny wyjścia z filtra (Turbo 2000) to ~20mm (19,8mm wg suwmiarki). Czyli wewnętrzna średnica szerszej części kolanka powinna mieć te 20mm. Jakby ktoś miał to chętnie odkupię. Towar nie jest zbyt wartościowy, więc nie wpisuję go do działu giełda, bo jeździć za nim po całej Warszawie specjalnie nie zamierzam, a tak przy okazji na spotkaniu możemy pohandlować.
-
- 4
- Imię: Arkadiusz
- Been thanked: 6 times
Ok masz całkowitą rację. Autobusem przystanek Trawiasta, natomiast z centrum najlepiej SKM ze stacji Warszawa Śródmieście do stacji Warszawa Wawer około 15-20 minut. Dojście od autobusu i pociągu do mnie do domu 2- 3 minuty.GrandeOW pisze: ↑niedziela 23 maja 2021, 22:12 @Lilek pomysł na plener jest bardzo fajny, ale ja z uwagi na konieczność dojazdu samochodem odpadam. Mam nadzieję że uda mi się innym razem. Decyzji za pozostałych nie podejmę.
Ja akurat pi razy oko wiem gdzie Coś szukać ale pozostali może nie wiedzą, a to wydaje mi się że jest dość ważne, bo z centrum jest kawałek.
- radmac
- 4
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 106 times
ja jestem za opcją podaną przez Tomka - Cafe & Rock'n'Roll przy ul. Mokotowskiej 4/6. Jest to blisko metra, parę innych przystanków też jest.ewentualnie kiedyś rozważana była knajpo/restauracja - Jaś i Małgosia przy Jana Pawła
Wawariat
- radmac
- 4
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 106 times
mamy rezerwację w Cafe & Rock'n'Roll przy ul. Mokotowskiej 4/6 i na razie zostaniemy pewnie przy tej opcji
@GrandeOW jeszcze się z nimi zdzwoni dziś/jutro i potwierdzi na 101%
@GrandeOW jeszcze się z nimi zdzwoni dziś/jutro i potwierdzi na 101%
Wawariat
- ahr
- 4
- Imię: Piotr
- Has thanked: 62 times
- Been thanked: 112 times
No i niestety muszę się wypisać ze spotkania z Wami. Po roku przerwy sypnęło mi robotą i chcąc nie chcąc muszę się do Kalisza wybrać... 

"I may be an idiot, but I'm not stupid"
-
- 4
- Has thanked: 61 times
- Been thanked: 65 times
Jak już wszystko było cacy to coś musiało się spieprzyć. Drugi dzień mam zapalenie zatok. Nic to. Przejdzie samo. Problem w tym,że powoli chrypnę. Zobaczymy co jutro,ale jeżeli stracę głos to raczej na spotkaniu się nie pojawię :/
-
- 4
- Has thanked: 61 times
- Been thanked: 65 times
@GrandeOW Zadzwonię do Ciebie w ciągu dnia
Póki co charczę :/ Staram się ogarnąć temat od rana. Do której impreza? Pani żona usiłuje wbić swoje wyjście :/ Swoją drogą na ostatnim, oficjalnym spotkaniu byłem drugi i wyszedłem jako jeden z ostatnich!

-
- 4
- Imię: Tomek
- Been thanked: 69 times
Andrzeju nie denerwuj się... Nie możesz to nie możesz, przecież normalna sprawa.
Rezerwacja jest na 18. Ja od początku mówiłem że będę później, a fajnie byłoby żebyśmy mieli gdzie usiąść - żeby ktoś był faktycznie koło 18.
A z innej beczki to generalnie od wczoraj chyba można zasiadać w środku lokalu - coś tak plumkali w radiu.
Pogoda nie jest sprzyjająca, więc może nie będzie problemu z miejscem
Rezerwacja jest na 18. Ja od początku mówiłem że będę później, a fajnie byłoby żebyśmy mieli gdzie usiąść - żeby ktoś był faktycznie koło 18.
A z innej beczki to generalnie od wczoraj chyba można zasiadać w środku lokalu - coś tak plumkali w radiu.
Pogoda nie jest sprzyjająca, więc może nie będzie problemu z miejscem
- loopfx
- 4
- Imię: Leszek
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Ja na pewno ok 19.30 będę. Nic nie mogę przyśpieszyć o 18.00 zaczynam dezynfekcję. No ewentualnie z 5 minut krócej ale wjadę do knajpy w kombinezonie i masce