Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
GrandeOW pisze: ↑niedziela 30 maja 2021, 12:13
Tylko ona taka nieprzebrana. Pewnie trochę życiu na niej.
Tomek, jakie życie po wczorajszej wieczornej temperaturze? Jeszcze mnie telepie a mam pokaźną warstwę ochronną. No chyba, że hodujesz również misie polarne (czym się nie pochwaliłeś) i jakiś młody się zaplątał .
Ja również dziękuję za spotkanie, miło było poznać na żywo kolejne forumowe twarze.
Dziękuję też za hurtowe ilości roślin. Niby z każdego woreczka wziąłem dosłownie po trochu a na końcu okazało się, że obsadziłem nimi cały zbiornik, który wczoraj restartowałem. Jeszcze raz wielkie dzięki. Za roślinki od Basi uiszczę stosowne co łaska, bo są super i tak nakazuje przyzwoitość.
Powiem szczerze, że ja nie mam pewności na dzień dzisiejszy czy mi się uda być na kolejnym spotkaniu, ale wydaje mi się, że może pozostańmy przy poprzedniej lokalizacji. Raz że dojazd dobry i i chyba całkiem sympatycznie tam jest.
GrandeOW pisze:Powiem szczerze, że ja nie mam pewności na dzień dzisiejszy czy mi się uda być na kolejnym spotkaniu, ale wydaje mi się, że może pozostańmy przy poprzedniej lokalizacji. Raz że dojazd dobry i i chyba całkiem sympatycznie tam jest.
Powiem szczerze, że tak sobie. Piwa mieli resztki i jakieś nie najsmaczniejsze. Trzeba siedzieć na zewnątrz, bo na dole głośno i wali fajami. No i do kibla trzeba było na szczudłach bo wywaliło kanalizę.