GrandeOW pisze: ↑poniedziałek 30 sie 2021, 14:13
Z tego miejsca zachęcam wszystkich, którzy jeszcze nie uczestniczyli w takich wydarzeniach to przełamania się i pomocy przy kolejnych wystawach.
Ja również zachęcam, ale nie dla tego że przydałaby się kolejna para rąk do pomocy. Albo samochód.

Ja zachęcam, bo to jest wspaniała okazja do spotkania niezwykłych ludzi dzielących się swoją wiedzą i zarażających pasją. Na takiej wystawie jest sporo czasu na ciekawe dyskusje, wymianę doświadczeń czy zwyczajne rozmowy o otaczającym świecie. I nawet się nie spostrzeżecie, jak w drodze powrotnej zaczynacie rozkminiać gdzie by tu upchnąć jeszcze jedno szkiełko dla dzikich mieczyków, czy niewielkie terrarium z gekonem. Serio.
A może dodatkowo macie jakąś swoją zajawkę, którą zechcecie się podzielić z innymi? Jakąś fajną rybkę mało popularną, ale wartą zaprezentowania? Może pająka, modliszkę albo patyczaki? Coś co będzie dość niekłopotliwe w transporcie, coś co można zaprezentować w szkle zaaranżowanym na szybko na miejscu z jakiegoś badylka i kawałka roślinki. Może akwarium hodowlane rozwielitki czy kiełża?
Nawet nie zdawałem sobie sprawy jak mi brakowało tych spotkań. Bardzo dziękuję wszystkim za te wspaniałe dwa i pół dnia. Jesteście Niesamowici.