Nowe lokum, restart po prawie 5 latach i już w sumie mogę pokazać moje szkiełko. Wawarianie kojarzą moje 200l opti, po restarcie wygląda tak:
Wyposażenie-
Szkło: 100x40x50 opti
Szafka: glossy biala
Filtracja: było Jbl 901 plus fzn2
Jest: Jbl 1902
Co2
3x leddy slim plant 36w
Podłoże: Mastersoil
Rośliny jak widać
Obsada "w kit"
C. D. N.
Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
Qpnix - Reaktywacja
-
- 3
- Imię: Piotr
- Been thanked: 2 times
Piękne akwarium i piękne roślinki. Mam nadzieję, że kiedyś dojdę do takich efektów.
Bardzo mi się podobają takie otwarte akwarium, ale przy małych dzieciach na razie jest to nie realne [emoji6]
Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
Bardzo mi się podobają takie otwarte akwarium, ale przy małych dzieciach na razie jest to nie realne [emoji6]
-
- 4
- Has thanked: 61 times
- Been thanked: 65 times
@Werunal Wszystko zależy jak wytłumaczysz i jak małe są. Moje mają 5 i 8. Do tego stopnia się zainteresowały tematem,że kiedyś matkę opieprzyły jak włączyła światło rybom,kiedy poszły spać;)
-
- 4
- Imię: Ewa
- Has thanked: 515 times
- Been thanked: 180 times
@Jarzy 5 i 8 lat to już da się przetłumaczyć, zwłaszcza jak dzieci empatyczne
Za to maluchy mają te swojej dziwne wrodzone zachowania polegające na wrzucaniu małych przedmiotów do środka czegokolwiek i patrzą co się stanie. Potem następny przedmiot. Jak akwarium zbyt nisko to masakra.

-
- 3
- Imię: Piotr
- Been thanked: 2 times
@Jarzy
Mój synek ma 14 miesięcy. Wyobrażam sobie co mogłoby pływać razem z rybkami [emoji1787]Wszystko zależy jak wytłumaczysz i jak małe są.
Mój ma 2 lata, akwarium na wysokiej szafce i wrzucanie odbywało się tylko wtedy jak był noszony na rękach i akurat miał coś w ręku w pobliżu akwarium...
Teraz zajmuje się liczeniem helmetów na szybach
Teraz zajmuje się liczeniem helmetów na szybach
Nowego regału nie będzie, zwyczajnie nie miał bym czasu się nim zajmować, teraz ledwo starcza mi sił i czasu na ogarnięcie tych wszystkich zbiornikówGrandeOW pisze:[mention]qpnix[/mention] widzę że wreszcie się doczekałeś przeprowadzki. Teraz czekamy na kolejne zbiorniczki makroi nowy większy regał