[153l] BW na komodzie.
Taka propozycję podał Paweł co zajmuje się tym od lat a od niego biorę rybki. Więc uważam że ma trochę pojęcia. A dobieramy w ten sposób aby to grało. To już kolejne zarybianie zbiornika od niego więc myślę, że i tym razem dobrze będzie. Za 2 tygodnie planuje wypad do Grodziska po obsadę.
-
- 4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 140 times
Wow, świetnie to wygląda. Zdjęcia są tak dobre jakby robione w naturze nie w akwarium.
Tak naturalnie wyglądające wnętrze akwarium widziałem chyba ostatni raz w znanym chyba wszystkim Forumowiczom akwarium Kamila @fazi_poz . Super baniak wyszedł, wymiary szkła dobrze mu służą
Wysłane z mojego SM-A225F przy użyciu Tapatalka
Tak naturalnie wyglądające wnętrze akwarium widziałem chyba ostatni raz w znanym chyba wszystkim Forumowiczom akwarium Kamila @fazi_poz . Super baniak wyszedł, wymiary szkła dobrze mu służą

[650L] Labirynty Azji Południowej...
[160L] Kolonia Mikrogeophagus ramirezi...
[160L] Mała rafa...
[160L] Mała rafa...
Dziękuję, najważniejsze że żyjątka wykazują ciekawe zachowania gdzie nie można tego zobaczyć choćby w moim roślinnym. Ale to też może byc zasługa że to WF. Przy karmieniu czy to żywym czy mrożonym podchodzą do ofiary w inny sposób niż ryby hodowlane.
-
- 4
Jest klimat, jest moc!
Świetne zdjęcia, mógłbym patrzeć godzinami
Nie pogniewam się o więcej.
Świetne zdjęcia, mógłbym patrzeć godzinami

[160L] Mała rafa...
[160L] Mała rafa...
Dziękuje,
Co jakiś czas będę zamieszczać. Ale w tym zbiorniku niewiele się dzieje wizualnie.
To co widzę na początku jak zarybiłem a teraz to poprawiło się wybarwienie apisto. Nabrały kolorów na plus.
Co jakiś czas będę zamieszczać. Ale w tym zbiorniku niewiele się dzieje wizualnie.
To co widzę na początku jak zarybiłem a teraz to poprawiło się wybarwienie apisto. Nabrały kolorów na plus.
-
- 4
Świetnie wygląda, bardzo naturalnie [emoji3]
Mnie osobiście bardzo przypomina (co jest rzecz jasna komplementem) zbiornik Kamila, ten konkursowy co go chyba wszyscy znają [emoji6]
Mnie osobiście bardzo przypomina (co jest rzecz jasna komplementem) zbiornik Kamila, ten konkursowy co go chyba wszyscy znają [emoji6]
[160L] Mała rafa...
[160L] Mała rafa...