ZooEgzotyka 5 grudnia - bilety za 1 zł dla forumowiczów.
Jak zawsze proponuję dla forum kody rabatowe do zakupu biletów po 1 zł na event ZooEgzotyka.
Aby otrzymać kod rabatowy na bilet należy podać swój nick na poniższej liście. Uwaga! Na jednego użytkownika mogą być maxymalnie 2 wejściówki po 1 zł
Link do zakupu biletów z wykorzystaniem kodu rabatującego cenę biletu do 1 zł (+1zł opłata operatora)
https://www.bilety24.pl/inne/978-zooegz ... ?id=361159
Zgłoszenia przyjmujemy do 20 listopada. Ilość wejściówek jest ograniczona!
Z takim biletem możecie wejść już od godziny 10:00 omijając kolejkę do kasy (ale nie kolejkę z biletami)
Wpisujcie w poniższym poście swoje zgłoszenia w takiej formule:
- Nick z forum - jeśli chcecie 2 wejściówki, to wpisujecie go 2 razy pod sobą.
Rafał Kozera
www.akwarium.info.pl
www.ZooEgzotyka.pl
www.akwarium.info.pl
www.ZooEgzotyka.pl
Przesyłam listę kodów rabatowych:
Link do zakupu biletów: https://www.bilety24.pl/inne/978-zooegz ... ?id=361159
1ZL-SAP-978-P52W - 1. Adams2121
1ZL-SAP-978-Q0OX - 2. GrandeOW
1ZL-SAP-978-Q833 - 3. Tomek B.
1ZL-SAP-978-QKDX - 4. qpnix
1ZL-SAP-978-QLYE - 5. qpnix
1ZL-SAP-978-QLZS - 6. waldas
1ZL-SAP-978-RDKR - 7. miewan
1ZL-SAP-978-RG8J - 8. psyho
1ZL-SAP-978-RHT2 - 9. psyho
1ZL-SAP-978-RS4K - 10. GrandeOW
Link do zakupu biletów: https://www.bilety24.pl/inne/978-zooegz ... ?id=361159
1ZL-SAP-978-P52W - 1. Adams2121
1ZL-SAP-978-Q0OX - 2. GrandeOW
1ZL-SAP-978-Q833 - 3. Tomek B.
1ZL-SAP-978-QKDX - 4. qpnix
1ZL-SAP-978-QLYE - 5. qpnix
1ZL-SAP-978-QLZS - 6. waldas
1ZL-SAP-978-RDKR - 7. miewan
1ZL-SAP-978-RG8J - 8. psyho
1ZL-SAP-978-RHT2 - 9. psyho
1ZL-SAP-978-RS4K - 10. GrandeOW
Rafał Kozera
www.akwarium.info.pl
www.ZooEgzotyka.pl
www.akwarium.info.pl
www.ZooEgzotyka.pl
- Poranna Witaj Zmiano
- 4
- Has thanked: 131 times
- Been thanked: 29 times
Ile kosztuje bilet(osoba dorosła), można gotówką i czy
jest jedna kolejka do kasy i wejścia?
jest jedna kolejka do kasy i wejścia?
Kiedyś. Nie ma takiego dnia tygodnia.
-
- 4
- Imię: Tomek
- Been thanked: 69 times
I jak tak Koledzy? Pokupili coś ładnego?
Ja po raz kolejny zdecydowanie więcej czasu poświęciłem na terrarystykę. Trochę pooglądałem, trochę pogadałem, czegoś się dowiedziałem, ale i zrobiłem sobie mały Mikołajkowy prezent w postaci kilkunastu krewetek i dwóch parek raczków do ogólnego zbiornika.. A.. i zapomniałbym, że poza skorupiakami kupiłem (można rzec, że jak zwykle) plecak korzeni do wykończenia terrarium. Pewnie wiele razy to już pisałem, ale jeśli chodzi o wybór korzeni, to szczerze mówiąc nigdzie nie widziałem takiego wyboru jak właśnie na ZooEgzotyce.
Poniżej wrzucam kilka foteczek. Z nowości akwarystycznych, których nie widziałem na wcześniejszych targach to pojawiły się paletki i był przedstawiciel portalu zbrojnikowate.pl. Było też w moim odczuciu więcej zbiorników z rybami, więc było na co popatrzeć i była możliwość wybrania czegoś ciekawego.
Ja po raz kolejny zdecydowanie więcej czasu poświęciłem na terrarystykę. Trochę pooglądałem, trochę pogadałem, czegoś się dowiedziałem, ale i zrobiłem sobie mały Mikołajkowy prezent w postaci kilkunastu krewetek i dwóch parek raczków do ogólnego zbiornika.. A.. i zapomniałbym, że poza skorupiakami kupiłem (można rzec, że jak zwykle) plecak korzeni do wykończenia terrarium. Pewnie wiele razy to już pisałem, ale jeśli chodzi o wybór korzeni, to szczerze mówiąc nigdzie nie widziałem takiego wyboru jak właśnie na ZooEgzotyce.
Poniżej wrzucam kilka foteczek. Z nowości akwarystycznych, których nie widziałem na wcześniejszych targach to pojawiły się paletki i był przedstawiciel portalu zbrojnikowate.pl. Było też w moim odczuciu więcej zbiorników z rybami, więc było na co popatrzeć i była możliwość wybrania czegoś ciekawego.