Hobby protogen
-
- 3
- Imię: Maciej
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 25 times
Cześć, sam nie używałem tego środka, ale znajomi lata temu korzystali. Jednym się udawało pantofelka z niego rozpropagować, innym nie udało.
Jeśli odezwiesz się do mnie po majówce, to Protogen nie będzie Ci potrzebny, bo dostaniesz gotową porcję zarodową, czystej kultury pantofelka z super nieskomplikowaną "instrukcją obsługi", z którą sobie poradzisz
Jeśli odezwiesz się do mnie po majówce, to Protogen nie będzie Ci potrzebny, bo dostaniesz gotową porcję zarodową, czystej kultury pantofelka z super nieskomplikowaną "instrukcją obsługi", z którą sobie poradzisz

-
- 4
- Has thanked: 91 times
- Been thanked: 123 times
Już zakupiłem produkt w promocyjnej cenie więc spróbuję z nim swoich sił ale chętnie skorzystam z Twojej oferty! Już nie mogę doczekać się Twojej porcji zarodowej i ,,nieskomplikowanej instrukcji obslugi":-):-)
-
- 4
- Imię: Ewa
- Has thanked: 513 times
- Been thanked: 180 times
@LGC pantofelka nie widać chyba gołym okiem? Skąd wiadomo, że się go ma? Naprawdę jestem ciekawa skąd wiadomo czy udało się wyhodować, czy np. kultura padła. Coś tam widać?
-
- 3
- Imię: Maciej
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 25 times
Dementuję, widać

Zrobiłem sobie pantofelka z siana i starej wody z awka - ten jest super drobniutki, taka mgiełka.
Ale mam też kulturę Pantofelka, który jest naprawdę duży, naprawdę widać tego malutkiego stwora

Wykarmiałem nim w pierwszych dniach narybek Badis badis, Dario dario, Sundadanio axelrodi, czy bojownika - czyli jest wystarczający mały, ale widoczny

- Poranna Witaj Zmiano
- 4
- Has thanked: 131 times
- Been thanked: 29 times
Jak macie taką możliwość to poproszę o zdjęcia hodowli i zdjęcia makro.
Kiedyś. Nie ma takiego dnia tygodnia.