Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzięki Mariusz za kolejny świetny film! Może warto by było, aby administratorzy forum stworzyli wątek z akwariami, z polskich ogrodów zoologicznych itp ?
Również dzięki. W zeszłym roku byłem w Zamościu ale pogoda nie była sprzyjająca i ostatecznie odpuściliśmy wizytę w ZOO. Myślę że przy następnej okazji zajrzę i obejrzę rybole na żywo.
DanielP cieszę się, że film się podoba .
GrandeOW do tego czasu może będzie już też morskie . O ile samo akwarium na żywo jest ładne, to według mnie nie najlepsze z tych co widziałem, za to nowa część ZOO dla mnie jest powalająca, po prostu bajer.
Pozdrawiam serdecznie
Mariusz Król marking
www.Akwarysta.EU - portal informacyjny
www.CoralPlanet.eu - sklep z akwarystyką morską
Koniecznie muszę zobaczyć. W 2019 roku pojechałem przy okazji Akademii Magazynu Akwarium do Łódzkiego ZOO. Przyznam, że nie spodziewałem się niczego pozytywnego, bo jeszcze na studiach tam byłem i ZOO wyglądało fatalnie, ale się mega zaskoczyłem. Pomimo tego że Orientarium było na etapie budowy i to takiej głębokiej to cała reszta pozostawiła na mnie mega pozytywne wrażanie. Powoli odliczam dni do otwarcia Orientarium i koniecznie się tam udam. Po cichu myślałem, że może jutro mi się uda zajrzeć tylnymi drzwiami, ale niestety nie da rady. W tym układzie nie pozostaje nic innego jak tylko poczekać na oficjalne otwarcie.