Zakup korzenia
-
- 4
- Has thanked: 91 times
- Been thanked: 124 times
Gdzie w Warszawie lub jej okolicach mają spory wybór korzeni w rozsądnych cenach? Nie jestem zwolennikiem kupowania gotowych korzeni ale ostatnie kilka dni, pomimo niesprzyjających warunków pogodowych spędziłem na poszukiwaniu korzeni w okolicznych stawach, rzekach, lasach i niestety nie znalazłem niczego mnie interesującego:-( Miałem w planach zakup na Zooegzotyce ale nie mam 100% pewności czy uda mi się na nią dotrzeć.
A szukałeś wtedy przy tej budowanej ścieżce rowerowej niedaleko Ciebie? Do tej pory już ją pewnie zrobili ale może jeszcze coś tam leży.DanielP pisze: ↑środa 02 lut 2022, 20:31 Gdzie w Warszawie lub jej okolicach mają spory wybór korzeni w rozsądnych cenach? Nie jestem zwolennikiem kupowania gotowych korzeni ale ostatnie kilka dni, pomimo niesprzyjających warunków pogodowych spędziłem na poszukiwaniu korzeni w okolicznych stawach, rzekach, lasach i niestety nie znalazłem niczego mnie interesującego:-( Miałem w planach zakup na Zooegzotyce ale nie mam 100% pewności czy uda mi się na nią dotrzeć.
A bleak garden to cry When my inamorato died...
- mario_s
- 3
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 28 times
ja do swojego akwa (zdjęcie można zobaczyć w tym wątku viewtopic.php?t=622&start=125 kupiłem w Rogatku. Ma spory wybór w tym ogromne korzenie do dużych akwa. I często pojawiają się nowe.
-
- 4
- Has thanked: 91 times
- Been thanked: 124 times
Dziś ponownie ruszyłem na poszukiwanie korzeni. Znalazłem ciekawa sztukę z okolicznej rzeczce. Ostatecznie wybrałem się też do sklepu ,,Brzozowy raj" i jestem miło zaskoczony. Asortyment akwarystyczny (korzenie, podłoża oraz skały do akwarium morskiego) dość spory i ceny przystępne.